AnaSayfa / Genel / Kahve falında kepenk kapatmak

Kahve falında kepenk kapatmak

Kahve falında kepenk kapatmak yaşadığı stresin biteceğine, rahat bir hayata adım atılacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, insanlar arasında iyi anılır olacağına, de zenginliğe kavuşacağına, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine alamet eder.

Kahve falında kepenk kapatmak gördüyseniz:

  • Sabırsız, kırılgan, alıngan veya duygusal kişilerin tepkileriyle uğraşmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında kepenk kapatmak kasasının daha çok para dolacağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine alamet eder.

Kahve falında kepenk kapamak uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine, bir organizasyona katılacağına işarettir.

Kahve falında kepenk açmak kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına, sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine işaret eder.

Kahve falında kepenk indirmek önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına yorulur.

Kahve falında demir kepenk görmek keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına alamet eder.

Kahve falında dükkan kepenk görmek onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına delalet eder.

Kahve falında kabede melek görmek belalı insanlara denk geleceğine, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kabri saadeti görmek maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, sorunlarının geçmişte kalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir