AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski dükkan görmek

Kahve falında eski dükkan görmek

Kahve falında eski dükkan görmek sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski dükkan gördüyseniz:

  • Maddi gelirinizin üstünde bazı borçlara girmiş oabilirsiniz.

Kahve falında eski dükkan görmek yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına inanılır.

Kahve falında eski bir dükkan görmek kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, büyük bir rahatlama yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında çanta dükkanı görmek şansa, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kundura dükkanı görmek yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boya dükkanı görmek ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında dükkan temizlemek işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yıkılan dükkan görmek bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında turşucu dükkanı görmek ekmeğinin de artacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir