AnaSayfa / Genel / Kahve falında kepenk açmak

Kahve falında kepenk açmak

Kahve falında kepenk açmak şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, korkularından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında kepenk açmak gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri farklı şekilde ele almanız veya planlarda yapacağınız değişiklikler daha net planlar yapmanızı sağlayabilir.

Kahve falında kepenk açmak bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına, verilen bütün emeklerin heba olacağına yorulur.

Kahve falında dükkan kepenk görmek şansının her zaman kendinden yana gideceğine, sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında kepenk indirmek sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına tabir olunur.

Kahve falında kepenk kapatmak çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, doyasıya hasret gidereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında demir kepenk görmek tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kepenk kapamak çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına, arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine delalettir.

Kahve falında memeyi açmak ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında manav dükkanı açmak kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, dertlerin sonlanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir