AnaSayfa / Genel / Kahve falında demir kepenk görmek

Kahve falında demir kepenk görmek

Kahve falında demir kepenk görmek maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine, büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, istihdam edeceğine, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına tabir olunur.

Kahve falında demir kepenk gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler verilebilir.

Kahve falında demir kepenk görmek kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, kişinin yüzünün güleceğine delalet eder.

Kahve falında dükkan kepenk görmek gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kepenk kapamak peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine işaret eder.

Kahve falında kepenk kapatmak zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kepenk indirmek bekarlar için mutlu bir karşılaşma, geleceğinin mutlulukla dolacağına yorulur.

Kahve falında kepenk açmak mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında demirden yüzük görmek iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, aydınlanacağına delalet eder.

Kahve falında demir köprüden geçmek üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir