AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğsün büyüdüğünü görmek

Kahve falında göğsün büyüdüğünü görmek

Kahve falında göğsün büyüdüğünü görmek yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, işten yana kısmetinin kapanacağına, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında göğsün büyüdüğünü gördüyseniz:

  • Harekete geçmeniz durumunda gayretlerinizin karşılığını alabilirsiniz.

Kahve falında göğsünün büyüdüğünü görmek finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, şansının döneceğine inanılır.

Kahve falında göğsünün birinin büyüdüğünü görmek çok başarılı olacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir göğsünün büyüdüğünü görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine işaret eder.

Kahve falında göğsün büyüdüğünü görmek huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına rivayet eder.

Kahve falında kendi göğsünün büyüdüğünü görmek aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, iyilik ve güzellik bulacağına delalettir.

Kahve falında büyüdüğünü görmek Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine yorulur.

Kahve falında küçük bebeğin büyüdüğünü görmek üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına, çok kolay bir hayatı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tavuk büyütmek kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir