AnaSayfa / Genel / Kahve falında dükkanın büyüdüğünü görmek

Kahve falında dükkanın büyüdüğünü görmek

Kahve falında dükkanın büyüdüğünü görmek hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, çok büyük paralar kazanılacağına, kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, komşularla ters düşüleceğine, bazen fakirlik görüleceğine, kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına işarettir.

Kahve falında dükkanın büyüdüğünü gördüyseniz:

  • Duygusal olarak oldukça hassas yapıdasınız.

Kahve falında dükkan büyütmek büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında dükkanı büyütmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına işarettir.

Kahve falında dükkanın büyüdüğünü görmek ortak bir noktada bulaşamayacağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyüden kurtulmak başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında çiçeklerin büyüdüğünü görmek çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına, zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında memenin büyüdüğünü görmek yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında çiçeğin büyüdüğünü görmek yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına, bol bol moral depolanacağına yorulur.

Kahve falında işyerinin büyüdüğünü görmek günahların af olacağına, hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir