AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabı dükkanı açmak

Kahve falında ayakkabı dükkanı açmak

Kahve falında ayakkabı dükkanı açmak yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, geçmişini arkada bırakacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına delalet eder.

Kahve falında ayakkabı dükkanı açmak gördüyseniz:

  • Dışa yönelik davranışlarınız ile sempatik birisi olarak görünmek isteyeceksiniz.

Kahve falında ayakkabı dükkanı açmak yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına, yeni bir hayat kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında kuyumcu dükkanı açmak iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, başarılı bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küçük dükkan açmak moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine yorulur.

Kahve falında halı dükkanı açmak kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine işarettir.

Kahve falında sarraf dükkanı açmak ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına delalettir.

Kahve falında çeyiz dükkanı açmak fal sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine delalettir.

Kahve falında takı dükkanı açmak dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine delalet eder.

Kahve falında berber dükkanı açmak sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına, eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir