AnaSayfa / Genel / Kahve falında dükkanda uyumak

Kahve falında dükkanda uyumak

Kahve falında dükkanda uyumak yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına, sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına, çözümlere kavuşacağına, ne yöne gideceğine, kendisi için isabetli adımlar atacağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, dileklerin sorunsuzca yerine geleceği yorulmaktadır.

Kahve falında dükkanda uyumak gördüyseniz:

  • Biraz içine kapanık yapıda olabilirsiniz.

Kahve falında dükkanda uyumak sürpriz gelişmeler yaşayacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine delalettir.

Kahve falında çantacı dükkanı görmek dirliğin bozulabileceğine, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kozmetik dükkanı görmek ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına delalettir.

Kahve falında dükkanını satmak hayatın fal sahibine güleceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine tabir olunur.

Kahve falında dükkan tabelası görmek endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına alamet eder.

Kahve falında dükkanda böcek görmek arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine işarettir.

Kahve falında kuaför dükkanı açmak zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına delalet eder.

Kahve falında büyük dükkan görmek sağlıklı bir kişi olmaya, fal sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir