AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolu dükkan görmek

Kahve falında dolu dükkan görmek

Kahve falında dolu dükkan görmek ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine, hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, prestij kaybı yaşanacağına işarettir.

Kahve falında dolu dükkan gördüyseniz:

  • Size ilham veren veya cesaretlendiren kişilerle iş birliği yapabilir veya bir araya gelebilirsiniz.

Kahve falında dolu dükkan görmek sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında mal dolu dükkan görmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine rivayet eder.

Kahve falında dükkanı dolu görmek ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına inanılır.

Kahve falında parfüm dükkanı görmek çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında küçük dükkan görmek uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gümüşcü dükkanı görmek rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine delalettir.

Kahve falında manav dükkanı açmak bahtın açık olmasına, başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine işaret eder.

Kahve falında ip dükkanı görmek aksine işe neredeyse köstek olacağına, hak yolunu bulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir