AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyafet dükkanı görmek

Kahve falında kıyafet dükkanı görmek

Kahve falında kıyafet dükkanı görmek ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, bir süre sıkıntı çekeceğine, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine, rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine işaret eder.

Kahve falında kıyafet dükkanı gördüyseniz:

  • Yapılacak bir yol un ya da seyahatin eğitim, iş veya kişisel gelişim anlamında olumlu etkileri olabilir.

Kahve falında kıyafet dükkanı görmek işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine inanılır.

Kahve falında dükkana girmek yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında perde dükkanı görmek kazancın eskisine oranla daha da artacağına, daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine tabir olunur.

Kahve falında dükkan görmek refah düzeyinin artacağına, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Kahve falında kuyumcu dükkanları görmek kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dükkanı olmak girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına, işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında ipçi dükkanı görmek aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine delalettir.

Kahve falında kozmetik dükkanı görmek aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir