AnaSayfa / Genel / Kahve falında dükkan açtığını görmek

Kahve falında dükkan açtığını görmek

Kahve falında dükkan açtığını görmek iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, acılarını dindireceğine, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında dükkan açtığını gördüyseniz:

  • Daha uzlaşmacı olmaya çalışmanız gerekebilir.

Kahve falında arkadaşının dükkan açtığını görmek yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine işaret eder.

Kahve falında yeni bir dükkan açtığını görmek herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden fal sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni dükkan açtığını görmek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına alamet eder.

Kahve falında birinin dükkan açtığını görmek henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, işlerinin de rast gideceğine yorulur.

Kahve falında başkasının dükkan açtığını görmek bol para kazanacağına, hayırlı bir yuva kuracağına delalet eder.

Kahve falında dükkan açtığını görmek yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına, moralinin ve sağlığının da bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aç kurtlar görmek kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine delalet eder.

Kahve falında açan kırmızı gül görmek hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir