AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının dükkan açtığını görmek

Kahve falında başkasının dükkan açtığını görmek

Kahve falında başkasının dükkan açtığını görmek kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, büyük bir yükten kurtulacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, rızkından olacağına işarettir.

Kahve falında başkasının dükkan açtığını gördüyseniz:

  • Kendinizi iyi hissedecekseniz bir tatile çıkmaktan daha güzel bir şey olmayabilir.

Kahve falında birinin dükkan açtığını görmek hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına delalet eder.

Kahve falında yeni bir dükkan açtığını görmek yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına inanılır.

Kahve falında dükkan açtığını görmek kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının dükkan açtığını görmek hayatının kontrolünü eline alamayacağına, gözden düşeceğine delalet eder.

Kahve falında yeni dükkan açtığını görmek kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine işarettir.

Kahve falında başkasının dükkan açtığını görmek daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına işaret eder.

Kahve falında aç köpekler görmek düzenin kurulacağına, yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına delalet eder.

Kahve falında başörtüsünü açtığını görmek işsiz ve aşsız kalmayacağına, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir