AnaSayfa / Genel / Kahve falında aç kurtlar görmek

Kahve falında aç kurtlar görmek

Kahve falında aç kurtlar görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, muradın yerine geleceğine, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına, yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına delalet eder.

Kahve falında aç kurtlar gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya sevgi temalı ilişkileriniz ilişkilerinizi geliştirmenize yardımı dokunabilecek fırsatlar yakalamalısınız.

Kahve falında aç kurtlar görmek kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, artık daha dikkatli davranacağına yorulur.

Kahve falında aç kurt görmek sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine, huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kapı kilidini açamamak iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, tamamen içine kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında pastane açtığını görmek falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elinde çiçek açtığını görmek yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine delalet eder.

Kahve falında aç köpek görmek sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına işaret eder.

Kahve falında başörtüsünü açtığını görmek zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, hayattan daha zevk alacağına delalettir.

Kahve falında kapı kilidi açtığını görmek uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, kime danışacağını bilemez olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir