AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde çiçek yetiştirmek

Kahve falında evde çiçek yetiştirmek

Kahve falında evde çiçek yetiştirmek kendi ailesi ile de arasının açılacağına, onunla yeniden kavuşacağına, zenginlik kazanacağına, büyük tartışmaların sonlanacağına, küskünlük yaşanacağına, belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine işarettir.

Kahve falında evde çiçek yetiştirmek gördüyseniz:

  • Bir bakıma derin düşünceler birçok olayı açığa çıkartabilir.

Kahve falında evde çiçek yetiştirmek fal sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saksıda çiçek yetiştirmek işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında çiçek yetiştirmek elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına rivayet eder.

Kahve falında evde yeşil çiçek görmek kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına, kafasını rahatlatacağına inanılır.

Kahve falında çiçekli evler görmek eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çiçekli bahçeli ev görmek yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına alamet eder.

Kahve falında ev çiçekleri görmek arkadaştan görülecek faydaya, ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında eve çiçek ekmek heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir