AnaSayfa / Genel / Kahve falında dügüne hazırlanmak

Kahve falında dügüne hazırlanmak

Kahve falında dügüne hazırlanmak çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, bilincin artacağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, kariyerinin de zirvesine yükseleceğine, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dügüne hazırlanmak gördüyseniz:

  • İş hayatınız nedeniyle endişelenebilirsiniz.

Kahve falında dügüne hazırlanmak uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine delalet eder.

Kahve falında dügme dikmek var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında dübür görmek rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında düsük bebek görmek sevinç gözyaşları dökmeye, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dügün alayı görmek hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, işlerinden belirsizlik olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düsük yaptıgını görmek hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dügünde siyah elbise giymek aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine, kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dügün davetiyesi almak sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir