AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yere geç kalmak

Kahve falında bir yere geç kalmak

Kahve falında bir yere geç kalmak güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına, kafasını toplamasına yardımcı olacağına, planların boşa gideceğine, sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir yere geç kalmak gördüyseniz:

  • Özel bir ilişkiniz farklı bir yönde ilerlemeye başlayabilir.

Kahve falında gidilecek yere geç kalmak yüzünü güldürecek bir haber alacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir yerlere geç kaldığını görmek sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında gideceğin yere geç kalmak işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına yorulur.

Kahve falında bir yerlere geç kalmak uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine işarettir.

Kahve falında bir yere geç kalmak hayır getirecek bir yola girileceğine, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında gideceği yere geç kalmak parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, yeni bir haneye sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bayram namazına geç kalmak zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında sınav geç kalmak iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir