AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğünden caymak

Kahve falında düğünden caymak

Kahve falında düğünden caymak çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, mutlu günler göreceğine, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine, istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine, hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına, umutsuz olacağına, maddi zarara gireceğine inanılır.

Kahve falında düğünden caymak gördüyseniz:

  • Sıkıntı yaşamamak için sizden beklentileri olan kişileri onaylıyormuş gibi görünmenizde fayda var.

Kahve falında düğünden caymak mal varlığının neredeyse eriyeceğine, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına delalettir.

Kahve falında nikahtan caymak insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, kişinin esenlik bulacağına tabir olunur.

Kahve falında nişandan caymak hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında düğününe gitmek gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına delalettir.

Kahve falında düğün davetiyemi görmek sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine delalet eder.

Kahve falında düğünde silah sıkıldığını görmek karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düğünde yemek pişirmek sorunlarını bu sayede bitireceğine, rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine işarettir.

Kahve falında gelinlik ve düğün görmek sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir