AnaSayfa / Genel / Kahve falında nişandan caymak

Kahve falında nişandan caymak

Kahve falında nişandan caymak eğer falı kapatan kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine, düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, kıskanılacak projelere imza atılacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, fakirlikten kurtulacağına inanılır.

Kahve falında nişandan caymak gördüyseniz:

  • Gerilim veya baskı içeren yerler, kişiler veya durumlar söz konusu olabilir.

Kahve falında nişandan caymak üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına, mutsuz olacağına, üzüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında nikahtan caymak şansının ve kısmetinin kapanacağına, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düğünden caymak verilen sözlerin tutulacağına, işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sarı nişanlık görmek yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gelinlik giymek ve nişanlanmak yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında nişanlısının ağladığını görmek onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine işarettir.

Kahve falında nişanlan yüzüğü görmek eğer fal sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine, çok daha büyük işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının nişanlandığını duymak çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir