AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğününe gitmek

Kahve falında düğününe gitmek

Kahve falında düğününe gitmek işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına, iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine, yapılan işin bol kazanç getireceğine, birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına, saygınlık elde edeceğine, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında düğününe gitmek gördüyseniz:

  • Araştırmacı olmak aşırı tepkiler vermekten daha faydalı olabilir.

Kahve falında gelinlik giyip başkasının düğününe gitmek fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdık birinin düğününe gitmek dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine delalet eder.

Kahve falında tanımadığın düğüne gitmek rahat bir hayata sahip olmaya, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına rivayet eder.

Kahve falında düğüne gitmek için hazırlandığını görmek önünün kapanacağına, konforunun yerinde olacağına alamet eder.

Kahve falında düğün yemeğine gitmek insanları kıracağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine alamet eder.

Kahve falında düğünü gitmek disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının düğününe gitmek içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine, keyifli olacağına delalet eder.

Kahve falında akrabanın düğününe gitmek geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir