AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğünde yemek pişirmek

Kahve falında düğünde yemek pişirmek

Kahve falında düğünde yemek pişirmek bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, fal sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, adının fesada karışacağına yorulur.

Kahve falında düğünde yemek pişirmek gördüyseniz:

  • Hala kafanızı kurcalayan birşeyler varsa onları eşiniz, sevgiliniz ya da yakın dostlarınızla tartışmalısınız.

Kahve falında düğün yemeği pişirmek yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında düğünde yemek pişirmek işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında düğün çorbası pişirmek parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında odun ateşinde yemek pişirmek mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine inanılır.

Kahve falında kuru fasulye yemeği pişirmek işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kabak yemeği pişirmek elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına, geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında ölüye yemek pişirmek dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mantar pişirip yemek yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir