AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğünde yeşil giymek

Kahve falında düğünde yeşil giymek

Kahve falında düğünde yeşil giymek işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, yediğine ve içtiğine özen göstereceğine, geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, zahmete ve çileye düşeceğine, attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında düğünde yeşil giymek gördüyseniz:

  • Gerçeklerle yüzleşmeli, kafanızdan geçenleri kibar bir dille dile getirmelisiniz.

Kahve falında düğünde yeşil elbise giymek tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında düğünde yeşil giymek o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, işlerin yeni kapılar açacağına alamet eder.

Kahve falında gelinlik giymek ve düğünü olmak bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında düğünde elbise giymek meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düğünde gelinlik giymek ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının düğününde gelinlik giydiğini görmek çok hayırlı günler görüleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düğünde beyaz elbise giymek dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düğünde siyah giymek zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir