AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğünde beyaz elbise giymek

Kahve falında düğünde beyaz elbise giymek

Kahve falında düğünde beyaz elbise giymek ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, Allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, kendisini işine vereceğine, yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına delalettir.

Kahve falında düğünde beyaz elbise giymek gördüyseniz:

  • Başkalarının suçlarını üstlenme eğiliminiz doğru olmayabilir.

Kahve falında düğünde beyaz elbise giymek çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, fakir fukaranın karnının doyurulacağına delalet eder.

Kahve falında düğünde yeşil elbise giymek beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında düğünde elbise giymek bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında düğünde kırmızı elbise giymek ne yapacağına karar veremeyeceğine, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine delalettir.

Kahve falında düğününde siyah elbise giymek sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz tüllü elbise giymek kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz ve mavi elbise giymek amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına yorulur.

Kahve falında beyaz gece elbisesi giymek kazaya ve belaya yakın olacağına, çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir