AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğünde siyah giymek

Kahve falında düğünde siyah giymek

Kahve falında düğünde siyah giymek büyük sıkıntılar içine gireceğine, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına, yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, sağlığının yerinde kalacağına, rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düğünde siyah giymek gördüyseniz:

  • Bir birlik hakkında yanlış güç kullanıyorsunuz.

Kahve falında düğününde siyah elbise giymek amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine işaret eder.

Kahve falında düğünde siyah giymek bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında gelinlik giymek düğün yapmak küçük ise kazancınızın daha az olacağına, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine işarettir.

Kahve falında başkasının düğününde gelinlik giymek mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına, çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına işaret eder.

Kahve falında gelinlik giymek düğün görmek anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında gelinlik giymek ve düğünü olmak alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına, iyi geçim halinde kalacağına delalet eder.

Kahve falında düğünde kırmızı elbise giymek maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine işarettir.

Kahve falında gelinlik giymek düğünü olmak sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, sorunların teker teker aşılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir