AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğünde yağmur görmek

Kahve falında düğünde yağmur görmek

Kahve falında düğünde yağmur görmek yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine, evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, yeni bir sayfa açacağına, kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düğünde yağmur gördüyseniz:

  • Bazı adımlar atmadan veya girişimlerde bulunmadan önce, yapacaklarınızla ilgili hiçbir açıklama yapmanızda fayda var.

Kahve falında düğünde yağmur yağdığını görmek halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, çok istenen hedeflere ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düğünde yağmur görmek sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendi düğününde yağmur yağdığını görmek sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düğününde yağmur yağdığını görmek sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine inanılır.

Kahve falında yağmur sonrası güneş görmek sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına yorulur.

Kahve falında yağmurda bisiklet sürmek her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, resmi bir göreve getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yağmurdan sonra güneş görmek yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında yağmurlu orman görmek aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına, üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir