AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmurlu orman görmek

Kahve falında yağmurlu orman görmek

Kahve falında yağmurlu orman görmek hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına, yaralarına da merhem olacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine yorulur.

Kahve falında yağmurlu orman gördüyseniz:

  • Çevredeki kişiler o kadar kendi fikir, yol, görüş, inanç ya da düşünce sistemleriyle meşgul ki, onlarla aynı şeyi söyleseniz bile yanlış anlayabilirler.

Kahve falında yağmurlu orman görmek işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yağmur ormanı görmek bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ormanda yağmur yağdığını görmek sıkıntıların çözüm bulacağına, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında ormandan kaçmak alın terinin karşılığını alacağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına delalet eder.

Kahve falında orman memuru görmek ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında orman üzerinde uçmak endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında ormanların yandığını görmek bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, bazı sıkıntılara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında ormanda örümcek görmek kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir