AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmur sonrası güneş görmek

Kahve falında yağmur sonrası güneş görmek

Kahve falında yağmur sonrası güneş görmek ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, çok büyük başarılara kavuşacağına, sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına, doğru yatırımlar yapacağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına alamet eder.

Kahve falında yağmur sonrası güneş gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda ya da yaratıcı aktivitelerdeki gayretleriniz size sağnak yağış modunda geri dönüyor.

Kahve falında yağmurdan sonra güneş görmek sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında yağmurdan sonra güneş açtığını görmek yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine inanılır.

Kahve falında yağmur sonrası güneş görmek keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine delalettir.

Kahve falında kardan sonra güneş görmek hem de zengin biri olacağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında önce yağmur sonra kar görmek rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yağmurdan sonra kar görmek rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında yağmur sonrası çamur görmek evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına alamet eder.

Kahve falında yağmurdan sonra gökkuşağı görmek yaşadığı olayların kötü gideceğine, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir