AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğün takıları görmek

Kahve falında düğün takıları görmek

Kahve falında düğün takıları görmek evliliklerin bitme noktasına geleceğine, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, büyüyeceğine, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, bütün maksatlarının gerçekleşmesi, geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına rivayet eder.

Kahve falında düğün takıları gördüyseniz:

  • Bazı kazançlarınız olabilir veya farklı yerlerden para alabilirsiniz.

Kahve falında düğün takısı görmek yanlış işler yapacağına, çok uğraş vereceğine işaret eder.

Kahve falında düğün takı görmek her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düğün takıları görmek hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına delalettir.

Kahve falında düğünde takı takmak biraz dinleneceğine, işinde verimsiz olacağına inanılır.

Kahve falında düğünde takı takıldığını görmek yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına, aklına giren şeytana uyacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil takı takmak kötü kimselerin ağına düşeceğine, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında altın takı görmek isminden sıkça söz ettireceğine, güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına inanılır.

Kahve falında geline takı takmak geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir