AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğünde para saçmak

Kahve falında düğünde para saçmak

Kahve falında düğünde para saçmak yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düğünde para saçmak gördüyseniz:

  • Aslında boş verip, kendinizi düşünmeniz gerekiyor.

Kahve falında düğünde para saçmak üzüntülerin gideceğine, bahtının da çok parlak olacağına delalet eder.

Kahve falında para saçmak yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, yaşadığı zorluğun biteceğine delalettir.

Kahve falında kağıt para saçmak kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına, onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında bozuk para saçmak iyi insanlar ile birlikte olunacağına, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına delalet eder.

Kahve falında paraları saçmak yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına delalet eder.

Kahve falında etrafa para saçmak bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında saçda beyaz görmek yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında buğday saçmak kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine, evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir