AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğün parası görmek

Kahve falında düğün parası görmek

Kahve falında düğün parası görmek kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, sermayesinin boşa gideceğine, sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, başarıların artacağına, çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına yorulur.

Kahve falında düğün parası gördüyseniz:

  • Rahatsız edici misafirler gelebilir.

Kahve falında düğünde para takmak yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düğünde para atmak şöhret ve itibar kazanacağına, işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine delalet eder.

Kahve falında düğünde para almak hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine, sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında düğünde para vermek hedeflerin gerçekleşeceğine, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına delalet eder.

Kahve falında düğün ve para görmek kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine inanılır.

Kahve falında düğün parası görmek darlığa ve yokluğa düşeceğine, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düğünde para görmek gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına inanılır.

Kahve falında düğünde para toplamak aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir