AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğünde para almak

Kahve falında düğünde para almak

Kahve falında düğünde para almak karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, iyileşeceğine, kısmet alacağına, aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düğünde para almak gördüyseniz:

  • Yani zihinsel yönden güçlü olmana rağmen konuşmada bazı sıkıntılar çekebilirsin.

Kahve falında düğünde para atmak uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına, fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına işaret eder.

Kahve falında düğünde para takıldığını görmek sahip olduğu zenginliğin de artacağına, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında düğün ve para görmek düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına tabir olunur.

Kahve falında düğünde para vermek hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında düğünde para takmak hataların telafi edileceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düğünde para görmek sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine inanılır.

Kahve falında düğünde para almak çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına, yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına tabir olunur.

Kahve falında düğün parası görmek can sıkıntısının geçeceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir