AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğünde köpek görmek

Kahve falında düğünde köpek görmek

Kahve falında düğünde köpek görmek emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düğünde köpek gördüyseniz:

  • İçten olunmaması durumunda çözüme ulaşılması zor görünüyor.

Kahve falında düğünde köpek görmek babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kardeşinin düğün görmek kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına işarettir.

Kahve falında düğünü gitmek parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına işarettir.

Kahve falında düğünde takı takıldığını görmek kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil düğün davetiyesi görmek pek az kazanç getireceğine, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına yorulur.

Kahve falında abinin düğününü görmek bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında düşmanının düğününü görmek hedefine çok kolay ulaşacağına, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında düğünde halay çektiğini görmek hasret giderileceğine, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir