AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşinin düğün görmek

Kahve falında kardeşinin düğün görmek

Kahve falında kardeşinin düğün görmek işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, yöneticilik koltuğuna oturacağına, işlerin büyük kazanç getireceğine, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine, işlerinin bir anda bozulacağına, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına delalettir.

Kahve falında kardeşinin düğün gördüyseniz:

  • İmajınızı güçlendiren, sosyal ilişkilerinizdeki başarınızın görülmesini sağlayan olaylarla herkesi etkileyebilirsiniz.

Kahve falında erkek kardeşinin düğününü görmek yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine delalettir.

Kahve falında kardeş düğün görmek başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına işarettir.

Kahve falında kardeşimin düğününü görmek bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında kardeşin düğününü görmek mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin düğün görmek moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine rivayet eder.

Kahve falında erkek kardeşimin düğününü görmek sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına, ömür boyu başarılı olacağına alamet eder.

Kahve falında kardeşin düğün görmek dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kardeşinin düğününü görmek mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine, ticarette zarar edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir