AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğünde et yemek

Kahve falında düğünde et yemek

Kahve falında düğünde et yemek istediği başarıyı göstereceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, insanlardan uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düğünde et yemek gördüyseniz:

  • Sevdiğinize biraz daha ilgi gösterin.

Kahve falında düğünde et yemek anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düğünde terk edilmek aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine inanılır.

Kahve falında düğününde dans ettiğini görmek kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine delalettir.

Kahve falında düğün ve et görmek ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine işarettir.

Kahve falında düğüne davet edilmek sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına inanılır.

Kahve falında düğün yemek sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine, inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düğünde yemek görmek zararın telafi edileceğine, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında düğün çerezi yemek işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir