AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğüne davet edilmek

Kahve falında düğüne davet edilmek

Kahve falında düğüne davet edilmek geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına işarettir.

Kahve falında düğüne davet edilmek gördüyseniz:

  • Maddi açıdan ani ödemeler veya koşullar yüzünü gösterebilir.

Kahve falında düğüne davet edilmek kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düğüne davet etmek sevdiği kişilere yardımcı olacağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine işaret eder.

Kahve falında düğün daveti görmek kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine tabir olunur.

Kahve falında çaya davet edilmek dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında namaza davet edilmek bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine delalet eder.

Kahve falında partiye davet edilmek yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir yere davet edilmemek kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine yorulur.

Kahve falında davet edilmemek kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir