AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğünde yemek görmek

Kahve falında düğünde yemek görmek

Kahve falında düğünde yemek görmek kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına, hırpalanacağına, darp edileceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, mal kaybına uğrayacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düğünde yemek gördüyseniz:

  • Doğru dürüst ilerlemeyen bir planı, düzenlemeyi veya projeyi değiştirebilecek değişiklikler yapmanıza olanak tanıyacak fırsatlar bekliyor olabilirsiniz.

Kahve falında düğünde yemek görmek devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına işaret eder.

Kahve falında düğünde et yemek çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düğün yemeği yapmak sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına delalettir.

Kahve falında düğünde pilav yemek tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine, layık olduklarına sahip olacağına inanılır.

Kahve falında düğün yemeği dağıtmak yeni mallara sahip olacağına, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında düğünde yemek yemek daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına yorulur.

Kahve falında düğün pasta yemek daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine, hayatının bereketli ve verimli olacağına işarettir.

Kahve falında düğün yemeğine gitmek verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir