AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğün yemek

Kahve falında düğün yemek

Kahve falında düğün yemek yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, yanlış kararlar vereceğine rivayet eder.

Kahve falında düğün yemek gördüyseniz:

  • Daha araştırmacı olmalısınız.

Kahve falında düğünde yemek vermek işlerin günden güne açılacağına, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında düğün yemeği yapmak uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında düğünde yemek dağıtmak dayanışma içinde kalacağına, bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düğün yemeğine gitmek zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına inanılır.

Kahve falında kendi düğün yemeğini görmek muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına, zenginliğe kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında düğünde çikolata yemek çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına, keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına yorulur.

Kahve falında düğün pasta yemek aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında düğün yemeği pişirmek tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir