AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğün ve et görmek

Kahve falında düğün ve et görmek

Kahve falında düğün ve et görmek maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine, hayatının aksiliklerle geçeceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine, heyecan ve hareketlilik geleceğine, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, borçların ve dertlerin biteceğine işaret eder.

Kahve falında düğün ve et gördüyseniz:

  • İlk görüşte aşk türünde gelişmelere açık zamanlardasınız.

Kahve falında düğününde dans ettiğini görmek kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında düğün ve et görmek sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, hak yoluna döneceğine yorulur.

Kahve falında düğüne davet edilmek doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında düğünde terk edilmek rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında düğünde et yemek insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında düğün salonu kiralamak iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına delalettir.

Kahve falında düğünde tek başına oynamak çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, kafasının rahatlayacağına delalettir.

Kahve falında sevgilisiyle düğüne gitmek başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir