AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğüne damadın gelmediğini görmek

Kahve falında düğüne damadın gelmediğini görmek

Kahve falında düğüne damadın gelmediğini görmek elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında düğüne damadın gelmediğini gördüyseniz:

  • İşlerinize karışan kişiler olabilir.

Kahve falında damatsız düğün görmek uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine tabir olunur.

Kahve falında düğün damat görmek kendisine tuzak kuranları fark edeceğine ve özellikle çevresinde değişiklikler yapıp, gerçek dostluklarına odaklanacağına, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına tabir olunur.

Kahve falında gelin damat düğün görmek iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında düğünde damat görmek kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düğünde gelin ve damat görmek düşmana karşı mahcup olmayacağına, bol bol moral depolanacağına tabir olunur.

Kahve falında düğüne damadın gelmediğini görmek ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında damada para takmak işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında damatlık giyen birini görmek çalışmalarının takdire layık görüleceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir