AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağına bilezik takmak

Kahve falında ayağına bilezik takmak

Kahve falında ayağına bilezik takmak işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine, yaşam refahının düşeceğine, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında ayağına bilezik takmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin tepkilerini veya harekete geçmelerini beklemek yerine, ilk adımı siz atın.

Kahve falında ayağa bilezik takmak atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Kahve falında ayağına bilezik takmak mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına rivayet eder.

Kahve falında hediye bilezik takmak uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına, büyük düşüneceğine tabir olunur.

Kahve falında kendine altın bilezik takmak kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına rivayet eder.

Kahve falında bilezik yüzük takmak sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinden altın bilezik takmak maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına alamet eder.

Kahve falında geline bilezik takmak çok yüklü kazançlar elde edileceğine, huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber fal sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine işarettir.

Kahve falında koluna altın bilezikler takmak kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir