AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz gece elbisesi giymek

Kahve falında beyaz gece elbisesi giymek

Kahve falında beyaz gece elbisesi giymek yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, daha iyi anlaşır olacağına, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine delalettir.

Kahve falında beyaz gece elbisesi giymek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin söz veya hareketlerinden rahatsızlık duyabilirsiniz.

Kahve falında beyaz gece elbisesi giymek şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mor gece elbisesi giymek yolunda giden hayatın bozulacağına, tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı gece elbisesi giymek girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına inanılır.

Kahve falında gece elbisesi giymek türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına rivayet eder.

Kahve falında gece elbisesi giydiğini görmek kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine alamet eder.

Kahve falında siyah gece elbisesi giymek aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına yorulur.

Kahve falında mavi gece elbisesi giymek işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, aile içinden birinin veya fal sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında saten beyaz gecelik giymek ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, güvensizlik duymaya delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir