AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz tüllü elbise giymek

Kahve falında beyaz tüllü elbise giymek

Kahve falında beyaz tüllü elbise giymek kederden ve stresten kurtulacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine, her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz tüllü elbise giymek gördüyseniz:

  • Gökyüzü en gergin zamanlarını yaşıyor.

Kahve falında beyaz tül elbise giymek çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz tüllü elbise giymek el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, yepyeni projelerle uğraşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah tül elbise giymek başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tül elbise giymek hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine işarettir.

Kahve falında beyaz tüllü elbise görmek makbul olan mallar edineceğine, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz tül elbise görmek eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine, kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz tül çorap giymek yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz tül etek giymek güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir