AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğününde siyah elbise giymek

Kahve falında düğününde siyah elbise giymek

Kahve falında düğününde siyah elbise giymek dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında düğününde siyah elbise giymek gördüyseniz:

  • Kendi fikirlerinizi ön planda tutmalısınız.

Kahve falında düğününde siyah elbise giymek umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düğünde yeşil elbise giymek durumun değişmesine, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında düğünde kırmızı elbise giymek kar sağlayacağı işlere gireceğine, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına delalet eder.

Kahve falında düğünde elbise giymek aksiliklerin ve engellerin giderileceğine, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına işarettir.

Kahve falında düğünde beyaz elbise giymek kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına yorulur.

Kahve falında düğünde siyah giymek gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında güzel siyah elbise giymek fal sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, dertleşerek moral bulacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının siyah elbise giydiğini görmek çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir