AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğünde altın görmek

Kahve falında düğünde altın görmek

Kahve falında düğünde altın görmek sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına delalet eder.

Kahve falında düğünde altın gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız duygusal ilişkilerde şanssızsınız.

Kahve falında kendi düğününde altın görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına yorulur.

Kahve falında düğünde geline altın takmak bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine delalet eder.

Kahve falında düğünde altın bilezik görmek yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına, hiçbir sorun yaşanmayacağına inanılır.

Kahve falında düğünde altın görmek verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine rivayet eder.

Kahve falında düğünde altın bilezik takmak çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına tabir olunur.

Kahve falında düğünde altın takmak kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında düğünde altın takıldığını görmek durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına, rakiplerini geride bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın ve düğün görmek uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına, maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir