AnaSayfa / Genel / Kahve falında ay ve güneşi aynı anda görmek

Kahve falında ay ve güneşi aynı anda görmek

Kahve falında ay ve güneşi aynı anda görmek diploma ve meslek sahibi olacağına, dertlerine derman arayacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, bir sebeple kendisi ile tartışılacağına, kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kazanca kavuşacağına delalettir.

Kahve falında ay ve güneşi aynı anda gördüyseniz:

  • Biraz daha özgür davranmaya çalışmalısınız.

Kahve falında ay ve güneşi aynı anda görmek dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına yorulur.

Kahve falında güneş ve ayı aynı anda görmek kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine inanılır.

Kahve falında güneşle ayı aynı anda görmek hayırlı bir döneme girileceğine, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düğün ve cenaze aynı anda görmek çalışmaların bol kazanç getireceğine, tazeleneceğine ve şifa bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gece ve gündüzü aynı anda görmek ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında düğün ve cenazeyi aynı anda görmek işlerini toparlayacağına, işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında antep fıstık yemek iyi şeyler yaşayacağına, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine işaret eder.

Kahve falında ant içmek elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir