AnaSayfa / Genel / Kahve falında güneş ve ayı aynı anda görmek

Kahve falında güneş ve ayı aynı anda görmek

Kahve falında güneş ve ayı aynı anda görmek planlı ve programlı davranacağına, karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, saygın bir hayat yaşayacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına tabir olunur.

Kahve falında güneş ve ayı aynı anda gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili yeni şeyler öğrenebilir veya yeni sorumluluklar altına girebilirsiniz.

Kahve falında güneşle ayı aynı anda görmek işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine alamet eder.

Kahve falında güneş ve ayı aynı anda görmek büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ay ve güneşi aynı anda görmek falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, yaşam enerjisi ile dolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gece ve gündüzü aynı anda görmek işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına delalet eder.

Kahve falında düğün ve cenazeyi aynı anda görmek toplum için faydalı işler yapacağına, maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına delalet eder.

Kahve falında düğün ve cenaze aynı anda görmek çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında antep fıstığı kabuğu görmek yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil antep fıstığı görmek hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir