AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın takı görmek

Kahve falında altın takı görmek

Kahve falında altın takı görmek zor günler geçireceğine, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine, zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına tabir olunur.

Kahve falında altın takı gördüyseniz:

  • Maddi konular dikkat gerektiriyor.

Kahve falında altın takılı gelin görmek saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine, isteklerinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında altın takıları görmek herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine yorulur.

Kahve falında altın takı seti takmak uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, getirisi çok olan işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında altın takılı görmek ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın takıp çıkarmak hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına alamet eder.

Kahve falında altın takı kaybetmek kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine, kazancının çok düşeceğine alamet eder.

Kahve falında altın takı takmak zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında takı altın görmek ancak daha sonara falı kapatan kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına, sorunlarının sona ereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir