AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birinin sesini duymak

Kahve falında ölmüş birinin sesini duymak

Kahve falında ölmüş birinin sesini duymak ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına, ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine, yaşama dört elle sarılacağına, haram yollardan mal sahibi olunacağına, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birinin sesini duymak gördüyseniz:

  • Herşeye olumlu açıdan yaklaşabilirsiniz.

Kahve falında asker sesi duymak geçim derdine düşeceğine, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine işarettir.

Kahve falında kabirden ses duymak hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, cesaretin ve özgüvenin azalacağına işarettir.

Kahve falında yüksek sesler duymak uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında kavga sesleri duymak hileli durumlarla karşılaşılacağını, yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına yorulur.

Kahve falında telefonda sevdiğinin sesini duymak stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, insanlar arasında iyi anılır olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş anne sesini duymak çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gaipten insan sesi duymak yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında itfaiye sesi duymak ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden fal sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir