AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuran sesi duymak

Kahve falında kuran sesi duymak

Kahve falında kuran sesi duymak aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, şükrederek yaşayacağına, verimli olacak işler yapacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına delalettir.

Kahve falında kuran sesi duymak gördüyseniz:

  • Karlı alışverişler yapabilirsiniz, gelirlerinizi arttırabilirsiniz veya elinize beklenmedik bir yerden para gelebilir.

Kahve falında kuran okuyan erkek sesi duymak sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuran sesi duymak başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuranı kerim sesi duymak aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuran okuyan kadın sesi duymak istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında camide kuran sesi duymak yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına delalettir.

Kahve falında yüksek sesle kuran okumak kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine işarettir.

Kahve falında kuran sesi dinlemek elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına, düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza yorulmaktadır.

Kahve falında kuranı sesli okumak sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir