AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğün merasimi görmek

Kahve falında düğün merasimi görmek

Kahve falında düğün merasimi görmek zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, hayırlı bir eşe, huzurlu ve mutlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında düğün merasimi gördüyseniz:

  • Bazı konular planlandığı ya da önceden üzerinde anlaşma sağlandığı şekilde ilerlemeyebilir.

Kahve falında düğün merasimi görmek hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nişan merasimi görmek güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, geleceğine bakacağına delalet eder.

Kahve falında takı merasimi görmek maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sünnet merasimi görmek rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında nikah merasimi görmek hedeflerinin başarıya ulaşacağına, ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cenaze merasimi görmek ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına, aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine inanılır.

Kahve falında merasim görmek tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cenaze merasimine katılmak hayal kırıklığına düşeceğine, dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir