AnaSayfa / Genel / Kahve falında nikah merasimi görmek

Kahve falında nikah merasimi görmek

Kahve falında nikah merasimi görmek zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına, hayırlı haberler getireceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, zarar gören insanlara yardım edeceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, hastalıklarından kurtulacağına, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına işarettir.

Kahve falında nikah merasimi gördüyseniz:

  • Aşırı hassasiyet yanlış kararlara neden olabilir.

Kahve falında nikah merasimi görmek maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında merasim görmek yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, borçlarının ödeneceğine rivayet eder.

Kahve falında düğün merasimi görmek özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına, aile içinden birinin veya fal sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında cenaze merasimine katılmak atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında takı merasimi görmek ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, iş kaybı yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında sünnet merasimi görmek aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına inanılır.

Kahve falında cenaze merasimi görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında nişan merasimi görmek kişinin her işi severek yapacağına, hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir